Take a fresh look at your lifestyle.

E kanë lënduar, ja kush është banorja që…

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Rexhina Miri, mikesha e ngushtë e Deamishel prej 13 vitesh.

Jo komentoi lojën e shoqes së saj Brenda shtëpisë së vëllait të madh, duke theksuar se Dea aty ka qenë vetvetja.

“Do e këshilloja Dean që të mos ishte aq e vërtetë, por të luante më tepër”, tha ajo.

E pyetur nga Bieta, Rexhina tha se mes Efit dhe Luizit, Dea është lënduar më shumë nga Efi.

“Mendoj që Efi, sepse Dea është shumë tolerante mes vajzave.

Bëhet shumë e fortë kur mund të ketë përballë një mashkull, por Efi e ka prekur sepse nuk ka parë dashamirësi nga ana e saj, por një sulm të mirëmenduar”, u shpreh Rexhina.

Comments are closed.