Take a fresh look at your lifestyle.

Haradinaj: Kryeministri nuk duhet t’i japë Serbisë mundësinë që të krijojë situata destabilizimi në Kosovë – Lajmet e funditHaradinaj: Kryeministri nuk duhet t’i japë Serbisë mundësinë që të krijojë situata destabilizimi në Kosovë
Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj ka thënë se, është për keqardhje papërgjegjësia dhe injoranca e tyre në qeverisjen e vendit.


Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka thënë se kryeministri duhet që sa më parë të kthehet nga kryeneçësia e tij, dhe mos t’i japë Serbisë mundësinë që të krijojë situata destabilizimi në Kosovë e rajon, raporton Zeri.info.


“Është për keqardhje papërgjegjësia dhe injoranca e tyre në qeverisjen e vendit. Ndërkohë, qeveria Kurti, nuk e menaxhoi si duhet procesin e dialogut, duke bërë gabim pas gabimi, që kulmuan me lëndimin e raporteve me aleatët tonë amerikan, të cilët ishin me ne në të gjitha fazat e rrugëtimit tonë drejt lirisë, Luftës Çlirimtare dhe shtetndërtimit”.


“Largimi nga këshillat dhe kërkesat e tyre, pikërisht në fazën finale kur pritej përmbyllja e Marrëveshjes ligjërisht të obligueshme ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për njohje reciproke, është gabim i tmerrshëm. Këto politika të dëmshme, mund të kenë pasoja shumë të rrezikshme për vendin, deri në karantinimin nga bashkësia ndërkombëtare”.


“Kryeministri duhet që sa më parë të kthehet nga kryeneqësia e tij, dhe mos t’i japë Serbisë mundësinë që të krijojë situata destabilizimi në Kosovë e rajon”, ka shkruar Haradinaj. /Zëri


Comments are closed.