Take a fresh look at your lifestyle.

Kampionët e Kosovës ndër vite në basketboll – Lajmet e funditKampionët e Kosovës ndër vite në basketboll


Sport
May 13, 2023 – 19:20

Lajmet e fundit nga Sporti

Kosova do të ketë një kampion të ri në basketboll. Kjo pasi Golden Eagle Ylli është eliminuar në gjysmëfinale, ndërsa në finale po përballen Peja dhe Trepça. Aktualisht skuadra mitrovicase po udhëheq 2:1, ndërsa për tu shpallur kampion duhet tri fitore. /Zeri.info


Kampionët e Kosovës


1990-91 Prishtina


1991-92 Trepça


1992-93 Peja


1993-94 Peja


1994-95 Peja


1995-96 Peja


1996-97 Drita


Kampionët e pasluftës (M)


1999-2000 Trepça


2000-01 Trepça


2001-02 Prishtina


2002-03 MEB Prishtina


2003-04 Kastrioti (LPBK Dukagjini)


2004-05 Mabetex


2005-06 Sigal Prishtina


2006-07 Sigal Prishtina


2007-08 Sigal Prishtina


2008-09 Sigal Prishtina


2009-10 Sigal Prishtina


2010-11 Sigal Prishtina


2011-12 Trepça


2012-13 Peja


2013-14 Sigal Prishtina


2014-15 Sigal Prishtina


2015-16 Sigal Prishtina


2016-17 Sigal Prishtina


2017-18 Bashkimi


2018-19 Z Mobile Prishtina


2019-20 i ndërprerë (COVID-19)


2020-21 Golden Eagle Ylli


2021-22 Golden Eagle Ylli


2022-23 ? 


 


Comments are closed.