Take a fresh look at your lifestyle.

KUJDES: Së shpejti Prishtina me semaforë që masin shpejtësinë e veturave

Komuna e Prishtinës do të investojë 50 mijë e 756 euro në modernizimin e semaforëve në kryeqytet.

Të premten Kuvendi Komunal ka njoftuar për dhënien e kontratës dy kompanive “Grup i Operatorëve Ekonomik Bahri Asllani” dhe “Lasemaforica s.r.l”, për ndërtimin e semaforëve, modernizimi dhe ndërtimin e paneleve ndriçuese.

E semaforëve në kryeqytet përveç ndërtimit të ndriçuesve do të iu vendoset edhe matësi i shpejtësisë së veturave.

Kjo gjë është bërë e ditur përmes Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik, ku thuhet se është bërë dhënia e kontratës me përshkrim “Ndërtimi i Semaforëve modernizimi ,ndërtimi i paneleve ndriçuese dhe matësve të shpejtësisë”.

Ndryshe kjo kontratë ka kohëzgjatjen për 36 muaj, ndërsa nënshkrimi i kantatës do të bëhet nesër (12 korrik) sipas këtij njoftimi.

Comments are closed.