Take a fresh look at your lifestyle.

Loja “Hajni & Polici” mes banorëve të shtëpisë së Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

Brenda shtepise se Big Brother Vip Kosova jane luajtur shume lojera interesante nga banoret qe kur kane filluar banimin ne kete shtepi, te gjitha lojera interesante dhe atraktive.

Permes tyre ata kane fituar buxhetin e javes nese ato i kane realizuar me sukses, e qe shumicen prej tyre edhe i kane realizuar pasi ne shumicen e rasteve e kane marre shumicene  buxhetit.

Sot gjate dites ata kane pranuar nje sfide nga vellau i madh ku secili nga banoret e merre nje thes me kafe dhe duhet ta mbaj ne duar pergjate 24 oreve dhe nuk duhet ta leshojne as kur shkojne ne tualet.

Banorët brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova sot kanë zhvilluar disa aktivitete, ata kanë luajtur edhe një lojë shumë interesante, “Hajni dhe Polici” ishte loja që ata do ta luanin dhe të cilën banorëve ua ka sqaruar Stresi se si funksionon.

Shiko videon:

Comments are closed.