Take a fresh look at your lifestyle.

Luizi i “hap zemrën” Kiarës, rrëfen marrëdhëniet e mëparshme romantike

Ditën e djeshme Luizi dhe Kiara kanë pasur shumë afermitet si kurrë më parë. Moderatorja i është afruar Luizit dhe i ka shprehur ndjesitë, madje edhe e ka puthur në qafë.

Kjo ka bërë që “çifti” t’i hapë zemrën njeri-tjetrit, ku Luizi ka folur edhe për marrëdhenien e mëparshme “Ishte vetëm fizike”, ka thënë ndër tjera Luizi derisa i ka treguar per marredheniet e meparshme.

Ndersa Kiara eshte ajo qe duket me e ndrojtur edhe per tu shprehur per gjerat jashte pasi duket se i mban gjerat shume te mbyllura dhe nuk deshiron te tregoj detaje nga jeta private.

Luizi eshte ai qe po i shpreh me shume ndjenjat e tij prandaj kishte kerkuar nga Kiara  qe te shkon dhe ti tregoj per ndjenjat e saj pasi duket se po e bezdis por kjo duket se kaloi shpejt dhe ata u pajtuan.

Comments are closed.