Take a fresh look at your lifestyle.

Miratohet ligji për Noterinë – Lajmet e funditMiratohet ligji për NoterinëFoto: Laura Hasani
Kuvendi ka miratuar sot edhe ligjin për Noterinë.


Ky ligj është miratuar në seancën e dytë, ndërsa 63 deputetë kanë votuar pro, me asnjë kundër dhe asnjë abstenim, raporton Zeri.info.


Kuvendi sot gjithashtu ka votuar për zgjatjen e masave emergjente për furnizim me energjinë elektrike dhe projektligjin për mbështetjen e punëve publike. /Zëri


LEXO EDHE: Kuvendi zgjat masat emergjente për furnizim me rrymë


Comments are closed.