Take a fresh look at your lifestyle.

Press On-line :: Hronika :: ‘PREKIPELO MU’ Evo šta je OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U RAKOVICI rekao na saslušanju31. 05. 2022.


‘PREKIPELO MU’ Evo šta je OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U RAKOVICI rekao na saslušanju – nije znao ništa o kriptovalutama ?

U Višem javnom tužilaštvu u Beogadu danas je saslušan Zoran R. (54) zbog sumnje da je 30. maja posle ponoći usmrtio Miloša T. (32) u čijoj je kući živeo u Rakovici.

foto:pink

Zoran R. je na saslušanju priznao krivično delo I detaljno opisao svoj odnos sa ubijenim i kako je došlo do zločina.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da je povratnik, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Zoranu R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Kako nezvanično saznajemo, Zoran je ispričao da su se on i Miloš upoznali pre tri i po godine u kafiću.

Zoran je osuđen na sedam godina zatvora pred Specijalnim sudom zbog zločinačkog udruživanja i falsifikovanja novca i posto je bio u bekstvu, skrivao se u kući kod ubijenog Miloša poslednje tri godine.

Foto: Informer.rs/Milan S.

Rekao je u odbrani da ga je Miloš konstatno vređao, ponižavao, te da mu je te večeri “prekipelo” pa je odlučio da ga ubije Miloševim revolverom koji je stajao u toj kući u Rakovici.

Miloš nije živeo u toj kući već sa porodicom u Mirijevu.

Zoran ništa nije znao o kripto valutama jer je mašine i uređaje za rudarenje Miloš doneo u kuću dva ili tri dana pre ubistva.

Izvor:pink.rs

Comments are closed.