Take a fresh look at your lifestyle.

SHBA, të paktën four të vrarë nga të shtënat në një bankë

Qyteti i Louisville, Kentucky, ka ngritur një qendër ndihme familjare për të ndihmuar këdo që përpiqet të ribashkohet me ata që janë përfshirë në të shtënat në bankë që vranë të paktën katër persona.

”Qendra është e vendosur në Qendrën Ndërkombëtare të Konventave në Kentaki”, theksoi kryebashkiaku Craig Greenberg në Twitter.

”Arma e përdorur në të shtënat në bankën e Louisville ishte një pushkë e stilit AR-15”, tha një burim federal i zbatimit të ligjit për CNN.

Policia beson se i armatosuri i vetëm në të shtënat “kishte një lidhje me bankën”, ku të paktën katër u vranë.

Ndërsa autoritetet janë ende duke punuar për të vendosur atë lidhje, ata thanë se duket se ai ishte një punonjës i mëparshëm, tha policia gjatë një konference në mëngjes.

Një të shtëna në Bankën Kombëtare të Vjetër në Louisville, Kentaki la të paktën katër të vdekur dhe tetë të plagosur.

Comments are closed.