Take a fresh look at your lifestyle.

Si është gjendja shëndetësore e Kiarës? Vjen zarfi në shtëpi

Kiara pesoi para disa ore nje incident ku u rrezua derisa ishte duke luajtur lojerat me banoret, derisa menjehere ne ndihmi i dolen Tea dhe Mikela por edhe Luizi qe ia ofroi nje jastek.

E ata kane njoftuar edhe abulancen pasi Kiara tha se ka dhimbje muskulare ku ishte e shtrire ne toke dhe nuk mund te ngrihej, e per kete eshte marre per tu mjekuar ku u dergua me abulance.

Kiara tashme është në gjendje të mirë shëndetësore, pas inicdentit me lojën me karrige Vëllai i Madh i ka informuar banorët me një zarf për gjendjen e saj pasi sigurisht edhe banoret edhe fansat ishin merakosur.

Kiara pësoi një incident ditën e sotme duke u shtrirë përtokë e duke shpërthyer në lot. U tha se banorja ishte rrëzuar, por në fakt Kiara ka pësuar tërheqje muskulare ndersa pritet te kthehet per te vazhduar lojen.

Comments are closed.