Take a fresh look at your lifestyle.

Si mund ta dimë se kush e shikon profilin tuaj në TikTok – Lajmet e funditSi mund ta dimë se kush e shikon profilin tuaj në TikTok
TikTok-u ka qindra miliona përdorues, me më shumë që bashkohen çdo ditë. Dhe nëse po përpiqeni të rritni një bazë fansash të TikTok, ndoshta do të dëshironi të dini se cilët përdorues po vizitojnë profilin tuaj.


Si mund ta dimë se kush e ka parë profilin tuaj në TikTok


Veçoria e “Historisë së Shikimit të Profilit” krijon një listë të përdoruesve që kanë vizituar profilin tuaj në 30 ditët e fundit. Problemi është se veçoria liston vetëm përdoruesit që gjithashtu e kanë të aktivizuar “Historinë e Shikimit të Profilit”.


Kjo do të thotë se kur aktivizoni funksionin, do t’ju bëjë të dukshëm në listat e historisë së përdoruesve të tjerë. Është një rrugë me dy drejtime – nëse mund të shihni se kush po shikon profilin tuaj, edhe përdoruesit do t’ju shohin gjithashtu.


Si të aktivizoni shikimet e profilit në TikTok


Hapni aplikacionin e TikTok-ut. Shkoni në profilin tuaj duke shtypur ikonën e profilit në këndin e poshtëm djathtas.


Prekni ikonën e gjurmëve në pjesën e sipërme djathtas të ekranit, më pas zgjidhni “Turn on”. /TelegrafiImage

Comments are closed.