Take a fresh look at your lifestyle.

“Ta legenosim”, Luizi i tregon Kristit dhe Armaldos planin kundër Bledit

Banori më i ri që iu bashkua shtëpisë mbrëmjen e djeshme, Bledi Mane, është bërë tema e diskutimit për disa nga banorët e shtëpisë, Armaldo, Kristi dhe Luizi nisën të diskutojnë planin e radhës.

Armaldo: Lider, si e ke planin sot?, Kristi: Ka ndryshuar shumë situata, duhet të bëjë një plan të ri. Atë jam duke menduar, Më pas dyshes i është bashkuar edhe Luizi, Luizi: A do e legenosim këtë?

Kristi: Me atë do merresh ti, Luizi: E di që ai ka ardhur për mua. Do të më zëvendësoj mua, Më pas Armaldo është shprehur se ai ka të drejtën e vetë për atë ç’ka do të bëjë por qe te tre jane pajtuar se Bledi ka ardhur vetem per Luizin.

Ndryshe, megjithese hyri fuqishem Bledi gjate gjithe dites se djeshme ishte i heshtur kjo per shkak se kisht dhimbje te dhembit ndaj nuk mund te perkushtohej ne loje por do mbetet te shohim ne vazhdim cfare loje do sjell.

Comments are closed.