Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

Kullës

​Prishtina ndez dritat e Sahat Kullës

Sonte është bërë ndriçimi i Sahat Kullës në Prishtinë si pjesë e projekteve të përbashkëta ndërmjet Komunës dhe UNDP-së për ruajtjen dhe restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore. Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka falënderuar…