Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

përkrahë

Geti përkrahë baxhanakun në bizneset e reja

Krenar Çoçaj mbetet mes Prishtinës dhe Tiranës.Përkundër që partnerja e tij, prezantuesja Luana Vjollca u bë edhe me shtëpi edhe me banesë në Kosovë, punët që e lidhin atje, pashmangshëm zhvendosin çiftin në shumicën e kohës në…