Take a fresh look at your lifestyle.

Zelensky uron Ramazanin: Të na ndihmojnë lutjet për t’i hequr rusët e pafe – Lajmet e funditZelensky uron Ramazanin: Të na ndihmojnë lutjet për t’i hequr rusët e pafe


Bota
March 22, 2023 – 23:52

Zelensky uron Ramazanin: Të na ndihmojnë lutjet për t’i hequr rusët e pafe


Presidenti i Ukrainës, Volodymir Zelensky, ka uruar besimtarët muslimanë me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, duke shpresuar që Ramazani i ardhshëm të gjejë Ukrainën në paqe dhe të lirë nga Rusia.


“Le të na ndihmojë fuqia e lutjes në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit të pastrojmë Ukrainën nga rusët e këqij të pafe, nga ata që me të vërtetë nuk besojnë në asgjë, dhe kjo është arsyeja pse ata janë të aftë për një terror të tillë. Ramazani i ardhshëm le të fillojë në paqe dhe në të gjithë tokën ukrainase të lirë nga Rusia”, ka shkruar Zelensky në Twitter, duke postuar një video.May the power of prayer in this holy month of Ramadan help us cleanse Ukraine of Russian godless evil, of those who truly believe in nothing, and that is why they are capable of such terror. Let the next Ramadan begin in peace and on the entire Ukrainian land free from Russia. pic.twitter.com/ukzhncJ3Tg


— ë ë (@ZelenskyyUa) March 22, 2023

Comments are closed.