Take a fresh look at your lifestyle.

Aktakuzë kundër kosovarit që mashtroi shtetasen gjermane – Lajmet e funditAktakuzë kundër kosovarit që mashtroi shtetasen gjermane
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër të pandehurve me iniciale G.Z.


Sipas aktakuzës, i pandehuri G.Z. me veprimet e tij përmes rrjeteve sociale me dashje, me dijeni dhe me qëllim të përfitimit të kundërligjshëm të dobisë pasurore për vete e ka mashtruar të dëmtuarën A.K.L., shtetase e Gjermanisë.


Sipas Prokurorisë, me këto veprime i pandehuri i lartcekur ka kryer veprën penale “Mashtrimi”. /Zëri


Comments are closed.