Take a fresh look at your lifestyle.

Barça e blindon Gavin me kontratë të re dhe klauzolë të çmendur

Supertalenti i Barcelonës, Gavi, do të vazhdojë të jetë pjesë e Barcelonës edhe për shumë vite të tjera.

Tashmë bëhet e ditur se lojtari do të nënshkruajë kontratë të re me Barcelonën. Marrëveshja e plotë tashmë është arritur midis bordit të Barcelonës dhe agjentit të tij Iván de la Peña.

Marrëveshja e re, sipas Fabrizio Romanos, do të jetë e vlefshme deri në qershor 2026 dhe paga do të rritet pasi lojtari ka dhënë shenja pozitive në muajt e fundit, përcjellë KosovaPress

Klauzola e lirimit do të përfshihet gjithashtu në marrëveshjen e re dhe do të jetë me vlerë 1 miliard euro.

Comments are closed.