Take a fresh look at your lifestyle.

Bideni dhe Xi mund të takohen në javët e ardhshme, thotë Shtëpia e Bardhë – Lajmet e funditBideni dhe Xi mund të takohen në javët e ardhshme, thotë Shtëpia e Bardhë


Bota
June 27, 2022 – 23:48

Presidenti i SHBA Joe Biden dhe homologu i tij kinez Xi Jinping ka të ngjarë të flasin në javët e ardhshme, thotë Shtëpia e Bardhë.


“Ne presim që Presidenti dhe Presidenti Xi të kenë mundësinë të angazhohen gjatë javëve të ardhshme. Nuk mund të vendosim një afat kohor të veçantë për të. Nuk do të jetë menjëherë pas G7,” u tha gazetarëve në Gjermani këshilltari Jake Sullivan.


Ai tha se Kina ka qenë një temë kryesore e diskutimit në samitin e kësaj jave.


Sipas tij “ka një konvergjencë në rritje në G7 dhe NATO rreth sfidave”, por se “konkurrenca nuk do të thotë konfrontim”. /euronews


Comments are closed.