Take a fresh look at your lifestyle.

Deputeti zviceran: Nuk ka konflikt Kosovë-Serbi, ka Vuçiq, Putin e fashistë serbë – Lajmet e funditDeputeti zviceran: Nuk ka konflikt Kosovë-Serbi, ka Vuçiq, Putin e fashistë serbë
Deputeti zviceran, Cédric Wermuth ka reaguar në lidhje me situatën në veri të Kosovës.


Wermuth ka thënë se nuk ka asnjë konflikt “midis” dy palëve, Kosovës dhe Serbisë – por sipas tij ka vetëm Vuçiq, Putin dhe fashistë serbë që nuk pranojnë të drejtën për vetëvendosje të popullit kosovar dhe përpiqen të shkaktojnë dhunë.


“Ju lutem mos thoni se “konflikti ndërmjet Serbisë dhe Kosovës mund të përshkallëzohet”.


“Nuk ka asnjë konflikt “midis” dy palëve. Ka vetëm Vuçiq, Putin dhe fashistë serbë që nuk pranojnë të drejtën për vetëvendosje të popullit kosovar dhe përpiqen të shkaktojnë dhunë”, ka shkruar deputeti zviceran, Cédric Wermuth në Twitter.Please stop saying “the conflict between Serbia und Kosova might escalate”. There is no conflict “between” two sides. There are just #Vucic, #Putin and Serbian fascists not accepting the right to self determination of the Kosovarian people and trying to trigger violence. ë


— Cédric Wermuth (@cedricwermuth) December 18, 2022

Comments are closed.