Take a fresh look at your lifestyle.

Kërcënohet kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj është kërcënuar mbrëmë nga dy persona. Lajmin për KosovaPress e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prizrenit, Shaqir Bytyqi, i cili ka informuar se të dyshuarit janë ndalur për 48 orë.

Sipas Bytyqit, dyshohet se rasti ka ndodhur për një pronë-shtëpi, që pengon rrugën në tanzit.

“Dje me date 24.01.23 , në Sektorin Rajonal të Hetimeve në Prizren, kryetari i Komunës së Prizrenit ka raportuar se reth orës 20:00 eshte kanos nga nje i dyshuar, i dyshuari i pare ka percjellë mesazhin nëpërmes të dyshuarit të dytë, të djali i ankuesit. Ankuesi është Kanos nga i dyshuar pasi që ai është i pakënaqur me vlersimin e pronës së tij nga komuna. Fjala është për një pronë-shtëpi e cila ka disa vite që pengon përfundimin e rrugës “tranziti i ri” në Prizren.”, ka bërë të ditur Bytyqi.

Të dyshuarit janë intervistuar dhe me urdhër të prokurorit kujdestar janë ndalur në ndalim policor për 48 orë.

Comments are closed.