Take a fresh look at your lifestyle.

Kurti e pranon kërkesën e ShBA-së për ta shtyrë masën e gjobave

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti përmes rrjetit social Twitter, ka pranuar një kompromis për shtyerje të afatit të gjobve për targat e paligjshme.

“Falënderoj ambasadorin Hovenier për angazhimin e tij.  E pranoj kërkesën e tij për shtyrje prej 48 orësh, vendosjen e gjobave për targat e paligjshme “KM” (dhe të tjera).  Jam i lumtur që do të punoj me ShBA-në dhe BE-në për të gjetur një zgjidhje gjatë dy ditëve të ardhshme”, ka shkruar Kurti në Tweet-ër.

I thank Ambassador Hovenier for his commitment and engagement. I accept his request for a 48-hour postponement on imposition of fines for illegal ‘KM’ (and other) car plates. I am happy to work with the US and the EU to find a solution during the next two days. https://t.co/iXq1SCM8JL

— Albin Kurti (@albinkurti) November 21, 2022

Comments are closed.