Take a fresh look at your lifestyle.

Miratohet me 125 vota pro rezoluta kundër raportit Dick Martyt në Kuvendin e Shqipërisë – Lajmet e funditMiratohet me 125 vota pro rezoluta kundër raportit Dick Martyt në Kuvendin e Shqipërisë
Miratohet me vota unanime Rezoluta kundër raportit Dick Marty-t i propozuar nga PS. Kanë qenë 125 vota pro rezolutës kundër raportit të Dick Martyt.


Po ashtu në Kuvend me 125 vota  është votuar pro Projektligji “Për Regjistrin Kombëtar të të Dënuarve për Krime Seksuale”.


Me 126 vota pro projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Konfederatës Zviceriane, për mbrojtjen shoqërore”.


Ndërsa projektligji “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr.13/2015, “Për Policinë Ushtarake në Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë” është miratuar pasi u votua me 76 vota pro, 44 kundër dhe 2 kundër.


Me 80 vota pro, kundër 45, abstenim 1 projektligji “Për shpalljen e moratoriumit të gjuetisë” në Republikën e Shqipërisë./abcnews.al/


Comments are closed.