Take a fresh look at your lifestyle.

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e teleferikut për në Kalanë e Prizrenit

Sot u nënshkrua marrëveshja për ndërtimin e teleferikut për në Kalanë e Prizrenit.

Kështu informoi kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, i cili bëri të ditur se nënshkrimi i marrëveshjes u bë me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliun dhe agjencinë Zvicerane, Swiss-Contact.

“Sot, së bashku me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, z. Liburn Aliu dhe agjencinë Zvicerane Swiss-Contact, nënshkruam marrëveshje tripalëshe për ndërtimin e teleferikut për në Kalanë e Prizrenit. Fillim vit i mbarë!”, shkroi Totaj në Facebook.

Comments are closed.