Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarjet e datës 10 prill

Mbahet manifestimi përkujtimor “Eksodi Bllaca 99” ku Shoqata për Kthimin e Shqiptareve te Shpërngulur nga Trojet e Veta, do të ndajë çmimi “Hasan Prishtina” për 24 komuna, bashkësi lokale, shoqata humanitare, organizata joqeveritare e mediume nga RMV, që ndihmuan refugjatët kosovarë gjatë kohës së luftës të vitit 1998-99 . (Hani i Elezit, ora 10:00)

Me rastin e 24 vjetorit të çlirimit dhe 60 vjetorin e fillimit të fotografisë të Asllan Krasniqit, ai nxjerrë nga arkivi i tij për herë të parë pas 24 viteve, dhe hap ekspozitë me 24 fotografi të “Eksodit’99 në Bllacë, Stenkoc dhe Çegran” (Qendra Përkujtimore Bllacë në Han të Elezit, ora 10.00)

Comments are closed.