Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

datës

​Ngjarjet e datës 5 gusht

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, shqyrton peticionin nga OJQ “Duka Vita’’. (Kuvendi i Kosovës, salla N303, ora 9:30) Mbahet ceremonia e pranimit të pajisjeve donacion nga KFOR-i Italian. (Merr pjesë ministri i…

​Ngjarjet e datës four gusht

Komisioni për Arsim shqyrton në parim Projektligjin për Antidopingun. (Kuvendi i Kosovës, salla N-10, ora 09:00) Vazhdimi i seancës plenare. (Kuvendi i Kosovës, ora 09:30) Komisioni për Çështje të Sigurisë mban diskutim rreth…

Ngjarjet e datës three gusht

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit shqyrton raportin e mbikëqyrjes së Ligjit për Noterinë. (Kuvendi i Kosovës, salla N-10, ora 10:00) Komisioni për…

Ngjarjet e datës 2 gusht

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal shqyrton në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që kanë të bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave llogaridhënëse të Agjencive të…

​Ngjarjet e datës 28 korrik

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim shqyrton Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kimikate. (Kuvendi i Kosovës, salla N-10, ora 08:30) Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve…

Ngjarjet e datës 27 korrik

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes shqyrton Strategjinë e Sigurisë së Kosovës 2022-2027. (Kuvendi i Kosovës, salla N-10, ora 10:00) Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrton raportin vjetor financiar të Komisionit të…

Ngjarjet e datës 25 korrik

Me rastin e Ditës së Dëshmorëve të UÇK-së të Komunës së Shtimes, mbahen homazhe në Varrezat e Dëshmorëve në Belinc, Carralevë, Kleçkë dhe Koshare. (Ora 08:00) Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe…

Ngjarjet e datës 22 korrik

Komisioni Ad-Hoc për Reformën Zgjedhore në Kosovë mban mbledhje ku do të konstituohet komisioni. (Kuvendi i Kosovës, salla N-10, ora 09:00) Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani pret për vizitë zyrtare, me rastin e përmbylljes së mandatit…

Ngjarjet e datës 21 korrik

Ministria e Ekonomisë në bashkëpunim me USAID-in organizojnë Forumin e Solareve. Merr pjesë ministrja Artane Rizvanolli dhe zëvendësdrejtori i Zyrës për Zhvillim Ekonomik të USAID-it, Louay Samouie. (Hotel “Emerald”, ora 09.00)…

Ngjarjet e datës 19 korrik

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës organizon Tryezën e Dytë të Sportit, me ç’rast do të diskutohen tema të ndryshme që ndërlidhen me çështje aktuale sportive në interes të vendit. Merr…