Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarjet e datës 9 prill

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve-Shkup, vendos luleve në Memorialin përkujtimor “Bllaca 99”. (Bllacë, ora 10.00)

Me rastin e 24-vjetorit të Betejës së Koshares, kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj bën homazhe në Kompleksin Memorial në Koshare. (Ora 11:00)

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së, dega në Kaçanik dhe Këshilli Organizues  nën përkrahjen e Komunës së Kaçanikut organizojnë manifestime përkujtimore në lagjen e Re. (Ora 11:00)

Mesha për Ditën e Pashkës në Katedralen Nënë Tereza Prishtinë. (Ora 11:00)

Ipeshkëvi Dodë Gjergji, do të kremtojë meshën e Ditës së Pashkës në Katedralen Zoja Ndihmëtare në Prizren. (Ora 11:00)

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së, dega në Kaçanik dhe Këshilli Organizues  nën përkrahjen e Komunës së Kaçanikut organizojnë manifestime përkujtimore në Rakoc. (Ora 12:00)

Pritja solemne organizohet nga ipeshkvi i Dioqezës Prizren-Prishtinë, SH. T. Imzot Dodë Gjergji, me rastin e Festës së Pashkës 2023. (Qendra “Bogdanipolis”, në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë, ora 19:00)

Comments are closed.