Take a fresh look at your lifestyle.

Osmani: Kushtetuta është shtylla e demokracisë sonë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, sot, në 15 vjetorin e Kushtetutës, është shprehur se Kushetuta është shtylla e demokracisë së vendit.

Osmani ka potencuar se sot dhe gjithmonë, do të vazhdojmë të udhëhiqen nga vizioni i guximshëm dhe progresiv i Kushtetutës për lirinë, barazinë dhe drejtësinë për të gjithë.

The Constitution of the Republic of Kosovo is not only unique and special, it is the backbone of our democracy.

Today and always, we will continue to be guided by its bold and progressive vision of freedom, equality and justice for all. pic.twitter.com/G9ELqxWHab

— Vjosa Osmani (@VjosaOsmaniPRKS) April 9, 2023

Kushtetuta e Kosovës është ratifikuar më 9 prill 2008 dhe ka hyrë në fuqi më 15 qershor të vitit 2008. Kushtetuta është akti më i lartë juridik, që garanton të drejtat dhe liritë themelore të të gjithë qytetarëve të vendit.

Comments are closed.