Take a fresh look at your lifestyle.

Osmani preti në takim një grup të grave të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian – Lajmet e funditOsmani preti në takim një grup të grave të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian
Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka pritur në takim një grup të grave nga komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian, të shoqëruara nga përfaqësuese të qendrës Concordia në Prizren.


Sipas njoftimit të Presidencës, Osmani u informua rreth punës dhe projekteve të qendrës Concordia, e cila është e fokusuar në përkrahje të fëmijëve dhe grave nga komunitetet e margjinalizuara në Kosovë.


“Qendra punon kryesisht me pjesëtarë të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian. Presidentja u informua edhe me fushëveprimin e organizatës në përkrahje të fëmijëve dhe grave të këtyre komuniteteve përmes shërbimeve të ndryshme psiko-sociale dhe edukative”, thuhet në njoftim.


Osmani ka ritheksuar përkushtimin e saj të palëkundur dhe të Presidencës së Republikës në mbështetje të komuniteteve të margjinalizuara, me theks të veçantë fëmijët dhe gratë, duke përmendur rëndësinë e një shoqërie me mundësi të barabarta për të gjithë. /Zëri


Comments are closed.