Take a fresh look at your lifestyle.

Paralajmërohet shtrenjtimi i biletave të Trafikut Urban

Në komunën e Prishtinës kanë nisur diskutimet për mundësinë e rritjes së çmimit të biletave të Trafikut Urban, nga 40 centë sa është aktualisht në 50 centë.

Kështu tha drejtori i Shërbimeve Publike në komunën e Prishtinës Ilirik Musliu.

Musliu tha vendimi ende nuk është marrë dhe se kjo kërkesë vjen nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

“Vendimi ende nuk është marrë. Kjo është kërkesë e BERZH-it”.

Ai theksoi se arsyet e kërkesës së BERZH-it janë rritja e çmimit të derivateve.

“Për arsye të rritjes së madhe të shpenzimeve, sidomos çmimi i derivateve. Biznes plani i parëqë është punuar, pjesë e “cost modelit” ka qenë çmimi 1 euro për litër nafte”.

Drejtori i Shërbimeve Publike në kryeqytet theksoi se ende nuk dihet se kur mund të merret vendimi për rritjen e çmimit të biletave

Comments are closed.