Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

bëjmë

Po bëjmë remonte që të kemi energji dimrit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është deklaruar pas paralajmërimeve se do të ketë krizë enegjetike në Evropë, përfshirë edhe Kosovën, ai tha se janë duke bërë remonte të njësive Kosova A dhe B.Ai tha se në këtë dimër dhe në një…