Take a fresh look at your lifestyle.

Të gjithë banorët flejnë përpos Lugatit

Të gjithë banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova duket të kenë fjetur, duke mos përfshirë këtu Gjon Karicën apo Lugatin si dhe Shota Baraliun.

Dyshja kanë zhvilluar biseda të njëpasnjëshme, ndërsa përgjatë kohës që ata po bisedonin, Alisa është parë duke pëshpëritur teksa po flinte gjumë pranë të dashurit të saj, Urimit.

Tanimë vëllai i madh i ka fikur dritat në dhomën e gjumit, që banorët ta shijojnë gjumin si më së miri.

Kujtojm se pjesë e shout do të jenë 14 banor qe jane futur brenda shtepise se Big Brother Vip Kosova, ku do jete nje nga spektaklet me te medha qe po realizohen.

Moderator te ketij spektakli do te jene Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshin.

 

Comments are closed.