Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

Banorët

Të gjithë banorët flejnë përpos Lugatit

Të gjithë banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova duket të kenë fjetur, duke mos përfshirë këtu Gjon Karicën apo Lugatin si dhe Shota Baraliun.Dyshja kanë zhvilluar biseda të njëpasnjëshme, ndërsa përgjatë kohës që ata po bisedonin,…