Take a fresh look at your lifestyle.

A janë marrë vesh Stresi dhe Getinjo t’i ndajnë 200 mijë eurot e BBVK? Plas debati në prime

Getinjo dhe Stresi kanë krijuar një shoqëri të mirë brenda shtëpisë së “BBVK”. Gjatë pyetjeve të publikut dy reperët u pyetën se pse nuk debatojnë bashkë.

E gjatë përgjigjeve, Stresi është përqafuar me Getinjon dhe është shprehur: Ne të dy dijmë se çka do të ndajmë. Dhe e gjitha nuk perfundoi me kaq pasi kjo deklarate pasoi me reagime.

Kjo është marrë si një marrëveshje mes dyshes, dhe pikërisht lidhur me këtë janë pyetur, ku si pasoje vazhdoje nje debat i nxehte mes banoreve.

Dy reperët kanë mohuar një gjë të tillë, teksa thonë se ata kanë respekt për njëri-tjetrin dhe nuk ka të bëjë me ndonjë marrëveshje./lajmi

Shiko videon:

Comments are closed.