Take a fresh look at your lifestyle.

Donacion 75 mijë dollarësh për FSK-në nga Agjencia Amerikane për Reduktimin e Kërcënimeve të Mbrojtjes – Lajmet e funditDonacion 75 mijë dollarësh për FSK-në nga Agjencia Amerikane për Reduktimin e Kërcënimeve të Mbrojtjes
Agjencia Amerikane për Reduktimin e Kërcënimeve të Mbrojtjes i ka dhuruar FSK-së një donacjion për Kompaninë e materieve të Rrezikshme.


Në njoftimin e kësaj ministrie thuhet se ky donacion kap vlerën 75 mijë dollarë, si dhe përfshinë automjetin special për transportin e personelit dhe pajisjeve specialistike për intervenime në operacione kundër materieve të rrezikshme.


Agjencia Amerikanë më tej u zotua se do të ketë donacione në vazhdimësi për FSK-në si dhe do ta ndihmojë atë në avancimin e mëtejmë të kapaciteteve të mbrojtjes kimike, atomike, biologjike dhe radiologjike. /Zëri


Comments are closed.