Take a fresh look at your lifestyle.

Getinjo: Kur të shoh karrigen që ka të pame, ndalem dhe i ngushëllojë – Lajmet e funditGetinjo: Kur të shoh karrigen që ka të pame, ndalem dhe i ngushëllojë
 


Banori i shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Getinjo ka zbuluar se është goxha emocional, por edhe i kujdesshëm njëkohësisht.


Kësisoj, rep artisti nga Ferizaj gjatë një bisede që kishte në oborrin e shtëpisë, ka thënë se merr pjesë në shprehjen e ngushëllimeve edhe tek familjet që nuk i njeh – në shenjë respekti.


“Kohët e fundit vetëm e shoh karrigen që ka rast vdekje, unë ndalem vëlla. Ata që më njohin e dinë që ndaloj vetëm për respekt, ata më të vjetër që nuk më njohin, iu prezantohem dhe iu them ‘kalova këndej, se di çfarë rasti keni, po çfarëdo humbje që keni pasur në familje, Zoti iu lashtë shëndoshë dhe iu dhëntë gajretin’”, ka thënë Getinjo pos tjerash.


Comments are closed.