Take a fresh look at your lifestyle.

Gjyshi 81-vjeçar mbetet i gjakosur pasi policia shkoi në adresë të gabuar

Një gjysh 81-vjeçar ka mbetur i gjakosur dhe i mavijosur pasi policia britanike shkoi në adresën e gabuar për të hetuar raportimet për dhunë në Potton, Bedfordshire të premten rreth orës 5 të mëngjesit, raporton Sky News.

I moshuari u mor në paraburgim dhe u la me të nxira dhe plagë të përgjakshme në kyçet e dorës dhe krahët.

Mbesa e tij, Kayla, shpërndau foto në rrjetet sociale që e shfaqnin atë me krahë të mavijosur dhe të gjakosur.

“Gjyshi im 81-vjeçar u arrestua sepse policia mori adresën e gabuar në orën 3 të mëngjesit. Ai ishte i tmerruar, i sëmurë dhe u deshën 10 oficerë/6 automjete për ta arrestuar. Ndoshta sulmi në zemër i dha superfuqi? Ai është në qeli, i hutuar dhe i mavijosur duke u përpjekur të mbrohet,” shkroi ajo në Twitter

Në një seri postimesh në Twitter që shpjegonin incidentin, Policia e Bedfordshire tha se dy oficerë të uniformuar fillimisht iu afruan adresës së gabuar kur iu përgjigjën raporteve për një shqetësim.

Ata thanë se oficerët ishin larguar nga shtëpia, por më pas u afruan në rrugë nga një banor “duke mbajtur një vegël druri”.

Policia e Bedfordshire tha se dy oficerët më pas thirrën për ndihmë, por përpara se njësitë e tjera të mbërrinin “pasoi një grindje ku një nga oficerët tanë u përpoq t’i merrte banorit pajisjen prej druri, gjatë së cilës ai pësoi një prerje në fytyrë”.

Nuk është e qartë nëse ‘pajisja prej druri’ e përmendur nga policia është shkopi i tij.

Ata thanë se burri u arrestua me dyshimin për sulm ndaj një punonjësi të urgjencës dhe u mbajt në paraburgim për një “periudhë të shkurtër”, dhe është liruar.

Comments are closed.