Take a fresh look at your lifestyle.

Këta janë banorët e nominuar për këtë javë, mes tyre ketë herë edhe reperi

Gjatë spektaklit të sotëm Prime të spektaklit së Big Brother VIP Kosova janë zhvilluar edhe nominimet në dhomën e rrëfimeve, ndersa kesaj radhe eshte bere nje eliminin pak me ndryshe nga banoret.

Kësisoj, lista e banorëve të nominuar për këtë javë përfshinë: Anën, Artën, Artanin, Stresin, Vivien dhe Xhulin, ku prej tyre Ana Kabashi po nominihet per here te pare qe kur  ka filluar spektakli.

Artani ishte i nominuar pasi Prime e kaluar ishte Shota qe i dha zarfin e zi duke e nominuar automatikisht, ndersa Shota kishte te drejten qe edhe nje person ta shpetoj nga nominimet qe e zgjodhi Lugatin.

Ndryshe, mbreme kane hyre edhe dy banore te reja te dyja kengetare, behet fjale per kengetaren e njohur Ganimete Abazi Ganja dhe Mbresa Hajrullahu kengetare e re dhe mbetet te shihet si do zhvillohet loja me to.

Shiko foton:

Comments are closed.