Take a fresh look at your lifestyle.

Kuvendi ratifikon marrëveshjen e tretë ndërkombëtare – Lajmet e funditKuvendi ratifikon marrëveshjen e tretë ndërkombëtareFoto: Laura Hasani
Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar sot marrëveshjen e tretë ndërkombëtare.


Deputetët kanë miratuar Ligjin për ratifikimin e marrëveshjes për financim të politikave zhvillimore për financa publike dhe rritje të qëndrueshme ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim, transmeton Zeri.info.


Kuvendi sot gjithashtu ka ratifikuar edhe Marrëveshjen me MCC-në dhe IPA III. /Zëri


Comments are closed.