Take a fresh look at your lifestyle.

“Napadač došao da ubije doktora zbog bola u leđima, ali i sve koji mu se nađu na putu”02. 06. 2022.


OGLASILA SE POLICIJA O PUCNJAVI U BOLNICI: “Napadač došao da ubije doktora zbog bola u leđima, ali i sve koji mu se nađu na putu”

Napadač koji je u sredu usmrtio četvoro ljudi u bolnici u američkom gradu Tulsi došao je da bi ubio doktora Filipsa, ali i svakog ko mu se nađe na putu, rekao je danas lokalni šef policije Vendel Frenklin.

(foto: novosti.rs)

Ime masovnog ubice je Majkl Luis, a on je došao u bolnicu kako bi okrivio doktora za bol u leđima, navodi policija, preneo je “ABC njuz”.

Napadač je 19. maja bio na operaciji leđa kod doktora Prestona Filipsa, koji je jedan od četvoro ubijenih u pucnjavi, naveo je Frenklin.

Policija je pronašla pismo u kojem je Luis jasno stavio do znanja da je došao u bolnicu Sent Frensis sa namerom da ubije Filipsa i svakoga ko mu stane na put.

– Krivio je Filipsa što i dalje oseća bol u leđima – dodao je Frenklin.

Luis je kupio poluautomatsku pušku nekoliko sati pre pucnjave, dok je pištolj u zalagaonici kupio 29. maja, istakao je Frenkin.

Preostali ubijeni su doktorka Stefani Hasen, portir Amanda Grin i pacijent Vilijam Lav.

– Oni su mu se našli na putu i napadač ih je ubio – naveo je Frenklin.

Luis je pušten iz bolnice 24. maja, pet dana nakon operacije, a posle toga je nekoliko puta zvao da se žali na bol i želeo je dodatni tretman, kazao je šef policije.

U utorak ubijeni Filips se video sa Luisom zbog dodatnog tretnmana, a onda je ubica i u sredu zvao bolnicu i žalio se na bol i tražio pomoć.

Pucnjava je počela u 16.52 u sredu po lokalnom vremenu, a poslednji pucanj se čuo šest minuta kasnije, kada je ubica presudio sebi.

Izvor:novosti.rs

Comments are closed.