Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarja e datës 10 shtator

Ceremonia e bartjes së një pjese të shtyllës së Kullave Binjake nga Fushë Kosova për në memorialin 11 shtatori në Pejë, ku bartja do të bëhet sipas praktikave në SHBA, ku transporti i metalit nga vendi i mbërritjes deri në destinacionin final përcjellet nga policia, ushtria, zjarrfikësit dhe motoristat. (Depo e kompanisë Elsa Group në Fushë Kosovë, ora 9:30)

Mbahet gara e vrapimit malor “Gjakova Trial 2022”, ku pritet të marrin pjesë 200 garues e të cilët do të vrapojnë në shtegun e paasfaltuar me rreth 20 km. (Shkugëz, afër stadiumit të stërvitjeve të Vallëzimit dhe Hotel La Villa, ora 10:00)

Comments are closed.