Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarjet e datës 23 prill

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) mban konferencë për media për hapjen e Qendrave të Votimit në veri (KQZ, ora 8:00)

KQZ mban konferencën e dytë për media për pjesëmarrjen në votime deri në orën 11:00 dhe ecuria e procesit zgjedhor (KQZ, ora 11:30)

KQZ mban konferencën e tretë për media për pjesëmarrjen në votime deri në orën 15:00 dhe ecuria e procesit zgjedhor (KQZ, ora 15:30)

KQZ mban konferencën e katërt për media për pjesëmarrjen në votime deri në orën 19:00 (KQZ, ora 19:30)

Kandidatët për kryetar të Mitrovicës Veriore votojnë:

Erden Atiq – VV(Objekti i Komunës së M. Veriore, ora 10:00)

Taulant Kelmendi – PDK(Kodra e Minatorëve, ora 10:30)

Betim Osmani – Iniciativa Qytetare Mitrovica(Kodra e Minatorëve, ora 9:00)

Kandidatët për Komunën e Zveçanit:

Sllagjana Pantoviq – kandidate e pavarur(Afër pishinës, ora 8:00)

Ilir Peci – PDK (Sh.F “Isa Boletini”, fshati Zhazhe, ora 11:00)

Kandidati për Komunën e Zubin Potokut:

Izmir Zeqiri – PDK (Sh.F “Osman Rama”, fshati Çabër, ora 11:00)

Comments are closed.