Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarjet e datës 28 qershor

Mbahet Panairi i Punës Gjakova 2022. (Palestra e Sporteve “Shani Nushi”, Gjakovë, ora 09:00-16:00)

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) prezanton raportin “Gjykimet Speciale”, i cili është rezultat i monitorimit të drejtpërdrejtë dhe sistematik që IKD i ka bërë punës së Dhomave të Specializuara të Kosovës. (Hotel “Sirius”, Prishtinë, ora 9:30)

Komisioni për Legjislacion shqyrton vendimin e Kuvendit në lidhje me Projektligjin për ndryshim-plotësimin e Ligjit për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës. (Kuvendi i Kosovës, salla N-302, ora 10:00)

Instituti Riinvest mban punëtorinë e parë në kuadër të projektit POLTIKA QË JAPIN PËRGJIGJE (Policy Answers) mbështetur nga Horizon Europe (BE). (Villa Gërmia, ora 10:00-14:30)

Pronarët e autobusëve protestojnë para Komunës së Mitrovicës për shkak të mos krijimit të kushteve për punë. (Ora 10:00-11:00)

Unioni i Turizmit të Kosovës nënshkruan marrëveshje me Kolegjin e Turizmit nga Kanada “Bay River College”. (Zyrat e Unionit të Turizmit të Kosovës, Prishtinë, ora 10:00)

Ministrja e Industrisë Rozeta Hajdari, raporton në Komisionin për Ekonomi lidhur me investimet strategjike në vend. (Kuvendi i Kosovës, salla N-10, ora 11:00)

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrton raportin e Auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Universitetit të Prishtinës për 2021. Të ftuar: rektori i UP-së Naser Sahiti dhe u.d. sekretari i Përgjithshëm, Besfort Krasniqi. (Kuvendi i Kosovës salla N-303, ora 11:00)

Mbahet takimi i parë publik me banorët e komunës së Gjakovës. (Salla e Kuvendit të Komunës, Gjakovë, ora 11:00)

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike, voton listën e dëshmitarëve që do të ftohen për intervistim. (Kuvendi i Kosovës, salla N-204, ora 12:00) Punonjësit e ndërmarrjes “Rilindja” protestojnë para lokaleve të AKP-së, me kërkesë për përshpejtimin e pagesës së 20 përqindëshit.  (Ora 12:00)

Comments are closed.