Take a fresh look at your lifestyle.

Policia e Kosovës mohon të ketë pasur sulm ndaj saj në Zubin Potok

Policia e Kosovës ka mohuar të ketë pasur sulm ndaj saj në veri të Kosovës.

“Nuk ka pasur ndonjë sulm ndaj Policisë së Kosovës, e as nuk ka pasur ndonjë shkëmbim zjarri mes Policisë së Kosovës, apo ndonjë grupi, Policia e Kosovës nuk ka pasur shkëmbim zjarri ndaj askujt”, thuhet në reagimin e policisë.

Reagimi i plotë:

Referuar pyetjeve të shumta adresuar Policisë së Kosovës se, a është sulmuar Policia në Zubin Potok, apo a ka pas shkëmbim të zjarrit mes Policisë dhe grupeve kriminale, ju informojmë se: nuk ka pasur ndonjë sulm ndaj Policisë së Kosovës, e as nuk ka pasur ndonjë shkëmbim zjarri mes Policisë së Kosovës, apo ndonjë grupi, PK-ja nuk ka pasur shkëmbim zjarri ndaj askujt.

Comments are closed.