Take a fresh look at your lifestyle.

Press On-line :: Svet :: POMIRENJE NIJE NI NA VIDIKU! Kijev se HITNO OGLASIO posle parade u Moskvi: Putinu uputili BRUTALNE REČI10. 05. 2022.


POMIRENJE NIJE NI NA VIDIKU! Kijev se HITNO OGLASIO posle parade u Moskvi: Putinu uputili BRUTALNE REČI

Podoljak je na svom Tviter profilu poručio Putinu da zemlje NATO-a nisu htele da napadnu Rusiju.

Foto:pink

Nakon govora ruskog predsednika Vladimira Putina na vojnoj paradi povodom Dana pobede u Moskvi oglasio se i član ukrajinskog pregovaračkog tima Mihail Podoljak.

On je na svom Tviter profilu poručio Putinu da zemlje NATO-a nisu htele da napadnu Rusiju.

– Ukrajina nije planirala da napadne Krim. Ruski vojnici umiru, ne brane svoju zemlju već pokušavaju da okupiraju drugu. Od početka rata nije bilo drugih racionalnih razloga za njegovo pokretanje, osim bolesnih imperijalističkih ambicija Ruske

Podsetimo, Putin je u svom današnjem govoru poručio da NATO članice nisu želele da čuju Rusiju, a da su sa druge strane planirale da napadnu Krim.

On je takođe rekao da se NATO pripremao da napadne Donbas.

– Opasnost je svakim danom bila sve veća. Rusija se preventivno oduprla agresiji – to je bila iznuđena, pravovremena i jedina ispravna odluka suverene, jake i nezavisne zemlje – istakao je Putin.

Predsednik Rusije je rekao da je sistematski stvarana apsolutna neprihvatljiva pretnja za Rusiju, direktno na njenim granicama.

Izvor:pink.rs

Comments are closed.