Take a fresh look at your lifestyle.

Shpallje, 10.01.2023 – Lajmet e funditShpallje, 10.01.2023
Zymer Toplana shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3, 4 dhe diplomën e gjimnazit “Luigj Gurakuqi”, Klinë.


Genc Kastrati shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Drin Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat e klasave 1-5 dhe 6-9 të SHFMU “Hilmi Hoti”, Carrallukë.


Rinesa Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 të gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Atifitet Bajra shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8 të SHFMU “Asim Vokshi”, Panorc.


Eduart Hasni shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9 në SHFMU “Petro Nino Luarasi”, Llapqevë.


Labinot Mazreku shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Ibrahim Mazreku”, Malishevë.


Dorinë Gashi shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 dhe diplomën e SHFMU “Kujtim Krasniqi”, Malishevë.


Qlirim Bajra shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 dhe diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Resmie Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Gjergj Kastrioti”, Llozicë.


Shkelzen Bajraktari shpall të pavlefshme dëftesën e viteve 1, 2, 3, certifikatën dhe diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Naser Buzhala shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3, 4 dhe diplomën e gjimnazit “Lasgush Poradeci”, Kijevë.


Arlind Toplana shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 dhe diplomën e gjimnazit “Lasgush Poradeci”, Kijevë.


Azemine Spahiu shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Emin Duraku”, Dragobil.


Imer Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Ganimete Tërbeshi”, Astrazub.


Serveti Bellani shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Ismail Qemali”, Bellanicë.


Sadik Thaqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Hilmi Hoti”, Carralluk.


Ilirianë Dukulli shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Dëshmorët e fshatit Bubavec”, Bubavec.


Liridona Bacali shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3, 4 dhe diplomën e SHMP “Lasgush Poradeci”, Kijevë.


Petrit Foniqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, Llozicë.


Bestrim Mazreku shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Ibrahim Mazreku”, Malishevë.


Andues Krasniqi shpall të pavlefshme certifikatën e Testit të Maturës në shkollën “Kujtim Krasniqi”, Malishevë.


Agnesa Xhyliqi shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Dardan Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 të gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Muhamet Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Migjeni”, Lubizhdë.


Ymer Kastrati shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit “Ymer Kastrati”, me nr. 811156068, në Malishevë.


Ganimete Mazreku shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Afrim Buqaj”, Lladroc.


Selajdin Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Ismail Qemali”, Bellanicë.


Nurie Mazreku shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Bajram Curri”, Drenoc.


Asman Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Migjeni”, Lubizhdë.


Shapi Rudaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Asim Vokshi”, Panorc.


Almir Berisha shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 dhe diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Salih Mazreku shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Nuhi Mazreku”, Guriq.


Driton Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën profesionale “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Reshit Begaj shpall të pavlefshme diplomën profesionale “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Reola Rudi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Asim Vokshi”, Panorc.


Driton Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “28 Nëntori”, Kravasari.


Florinet Zogaj Gashi shpall të pavlefshme diplomën e SHFMU “Kujtim Krasniqi”, Malishevë.


Gentia Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Albrim Kryeziu shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 dhe diplomën e SHFMU “Lasgush Poradeci”, Kijevë.


Burim Javori shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, Llozicë.


Erjona Kryeziu shpall të pavlefshme dëftesat e viteve 1, 2, 3 dhe diplomën e shkollës “Kujtim Krasniqi”, Malishevë.


Albin Kafexholli shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-5, SHFMU “Ismail Qemali”, Bellanicë.


Altin Thaçi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Hilmi Hoti”, Carralluk.


Hisni Islami shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Ismail Qemali”, Bellanicë.


Driton Zogaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Afrim Buqaj”, Lladroc.


Taulant Gegaj shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Hanife Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Gjergj Kastrioti”, Llazicë – Malishevë.


Avni Sahitaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Migjeni”, Lubizhdë.


Gani Morina shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Bajram Curri”, Drenoc.


Qendrim Reshitaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-5 dhe 6-9, SHFMU “Ramadan Morina”, Damanek.


Shkelzen Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Salih Bytyçi”, Shkozë.


Shkendie Morina shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Bajram Curri”, Drenoc.


Gazmend Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “12 Dëshmorët”, Vërmicë.


Afrim Paçarizi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Migjeni”, Lubizhdë.


Kastriot Mazreku shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hamdi Berisha”, Malishevë.


Çlirimtare Zogaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 10, 11, 12 dhe diplomën e shkollës “Kujtim Krasniqi”, Malishevë.


Dea Nuhiu shpall të pavlefshme certifikatën e maturës me nr. 4/1209, “Don Bosko”, Prishtinë.


Ismajl Kleqka shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-4, SHFMU “Ibrahim Banushi”, Shalë.


Blerim Javori shpall të pavlefshëm nr. fiskal 601558416 me lokacion në Llozicë – Malishevë me nr. identifikues 810207432.


Beqir Kryeziu shpall të pavlefshme dëftesat e klasave 10, 11, 12, 13, SHFM “Lasgush Poradeci”, Kijevë.


Behar Elshani shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-8, SHFMU “Naim Frashëri”, Banjë.


Granit Zabelaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 1-5 dhe 6-9, SHFMU “Ismet Jashari – Kumanova”, Temeqinë.


Ali Morina shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Ramadan Morina”, Damanek.


Anita Rudi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave 6-9, SHFMU “Asim Vokshi”, Panorc.


Comments are closed.