Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

Lamborghini

Lamborghini i ri: Urus Performante

Urus Performante është versioni i ri top SUV i markës super sportive italiane, i cili është forcuar dhe lehtësuar në krahasim me versionin standard. Duke përdorur elementë të rinj fibër karboni përfshirë skajet e parafangos,…