Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

shtator

Ngjarjet e datës 12 shtator

Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës (ASHAK) mban tryezën shkencore “Rishfrytëzueshmëria e brezave të ri frekuencor UHF, VHF dhe valëve milimetrike për rrjete të komunikimeve pa tela”. (ASHAK, ora 10:00) Mbahet mbledhja e…

Ngjarja e datës 10 shtator

Ceremonia e bartjes së një pjese të shtyllës së Kullave Binjake nga Fushë Kosova për në memorialin 11 shtatori në Pejë, ku bartja do të bëhet sipas praktikave në SHBA, ku transporti i metalit nga vendi i mbërritjes deri në destinacionin…

Ngjarjet e datës 7 shtator

Agjencia Kosovare e Privatizimit hap ofertat e shitjeve përmes Likuidimit nr. 58. (Salla e konferencave – hotel “Grand” në Prishtinë, ora 10:00) Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) prezanton raportin “Performanca e sistemit të…

Ngjarjet e datës 6 shtator

Komuna e Klinës në bashkëpunim me Rrjetin e Grave të Kosovës (RrGK) nga sot hapin ekspozitën “Dhuna nuk fshehet brenda mureve”. ( Te Jehona e Dukagjinit në Klinë, ora 10:00-16:00) Qendra për Ndihmë Juridike dhe Zhvillim Regjional…

Ngjarjet e datës 1 shtator

Përurohet Abetarja e përbashkët Kosovë-Shqipëri. Marrin pjesë ministret e Arsimit të Kosovës dhe Shqipërisë, Arbërie Nagavci dhe Evis Kushi.  (Amfiteatri i parkut “Ali Podrimja” Gjakovë, ora 10:00) Një pjesë e Këshillit Qendror Grevist…