Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

xhami

Vjedhin para në xhami dhe kishë

Një person i panjohur ka thyer arkën e të hollave në një xhami të lagjës ”Dheu i Bardhë”, në Gjilan, ku kanë vjedhur rreth njëqind euro, para të cilat janë tubuar nga xhemati i xhamisë për nevoja të tyre. Në vendin e ngjarjes kanë…