Take a fresh look at your lifestyle.

Zhurmat në lokalet e Prishtinës, Komuna paralajmëron vendosjen e sensorëve, gjoba deri në mbyllje – Lajmet e funditZhurmat në lokalet e Prishtinës, Komuna paralajmëron vendosjen e sensorëve, gjoba deri në mbyllje
Komuna e Prishtinës pritet të zgjedh problemin e zhurmës së lokaleve në kryqytet, për çka ka pasur ankesa të vazhdueshme nga qytetarët.


Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj ka paralajmëruar se në lokale do të vendosen sensorë, ku për ata që tejkalojnë limitin e caktuar do të gjobiten dhe mbyllen, transmeton Zeri.info.


“Do të vendosim senzorët e zhurmës, në çdo bar! Ato që e tejkalojnë limitin e caktuar me rregullore, i dënojmë! Disa dënime me rradhë, e mbyllim bar-in e caktuar”, ka thënë Zogaj në një përgjigje në Tëitter, kur është pyetur nga një qytetarë në lidhje me këtë problematik. /ZëriImage

Comments are closed.