Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Category

News

Gezuar Vitin e Ri 2023

Gezuar vitin e ri 2023! Kur mendojmë për një vit të ri, të gjithë mendojmë për fillime të reja. Kemi ëndrra të ndryshme, dëshira të ndryshme.Nata e vitit të ri është një natë e mbushur me magji! Kur ora shënon 00:00, të gjitha gotat…

Flaka shfaqet tejet joshëse në këtë paraqitje

Këngëtarja e njohur shqiptare, Flaka Krelani, ka tash e sa kohë që është zhvendosur përtej oqeanit.Ajo u shpërngul në New York të Shteteve të bashkuara, me qëllim për të ndjekur ëndrrën amerikane.Dhe duket se deri më tani Flaka ka bërë një…